Nieuwsbrief november 2024
Eindejaarsborrel bij restaurant Noos
Save the date: op woensdag 11 december a.s. sluiten we samen het jaar af. Dat doen we met een gezellige eindejaarsborrel en -maaltijd bij restaurant Noos in Terneuzen.
Begin dit jaar waren we ook te gast bij Noos, althans in het pand waar Noos gerealiseerd zou gaan worden. Inmiddels draait het restaurant op volle toeren en laat Frederic Kole graag zien wat hij samen met zijn team heeft gerealiseerd. Het verhaal achter Noos We ontvangen u aan het einde van de middag in de fraaie cocktailbar van restaurant Noos in de Nieuwstraat. Het restaurant is gevestigd in het Arsenaalgebouw.
U krijgt volop gelegenheid om de verschillende zalen en de indrukwekkende gewelven te bekijken. Frederic vertelt u alles over het werk dat hier verzet is en over dit nieuwe horecaconcept. Van cocktailbar tot candyshop: dat maakt nieuwgierig!
Kennismaken met Hardt Ondernemen
Onder het genot van een drankje kunt u vervolgens kennismaken met Peter van Strien en Luc Buijsse van Hardt Ondernemen. Zij vertellen over de manier waarop zij ondernemers helpen om keuzes te maken voor de toekomst. In hun werk is wederzijds vertrouwen belangrijk. Daarom delen zij ook hun eigen (ondernemers)verhaal. Daarmee halen ze drempels weg en nodigen ze ondernemers uit om vrijuit te praten over waar ze staan en over de vragen die op hen afkomen. Zo helpen zij ondernemers aan antwoorden.
Alle facetten van het ondernemerschap kunnen de revue passeren, maar zeker ook de ondernemer zelf, evenals zijn of haar privésituatie. De dienstverlening van Hardt Ondernemer sluit aan bij mkb-ondernemers; zowel starters, éénpitters als doorgewinterde ondernemers. Na deze korte presentaties nodigen wij u graag uit aan tafel voor een heerlijke driegangenmaaltijd.
De officiële uitnodiging voor deze bijeenkomst inclusief aanmeldmogelijkheid ontvangt u binnenkort
Publicatiedatum: 02-11-2024